Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Les línies urbanes de bus modifiquen recorreguts a partir del 18 de desembre

L'EP1 acabarà a Finestrelles i millorarà freqüència; l'EP2 finalitzarà al barri Centre i millorarà en puntualitat i el JM donarà servei a Finestrelles

15 de desembre de 2021

A partir del 18 de desembre, les tres línies urbanes d'autobús que uneixen els diferents barris d'Esplugues modificaran els recorreguts respectius per millorar el servei. Els principals canvis són els següents:

L'EP1 passarà a ser un recorregut circular amb inici i final al carrer Professor Barraquer, a Finestrelles, i deixarà, per tant, d'anar fins a la Zona Universitària de Barcelona. A més, modifica el recorregut per Can Vidalet, Can Clota, La Plana i el Centre. Aquests canvis permetran millorar la freqüència de pas a 15 minuts durant la major part del dia.

INFORMACIÓ I MAPA DE LES MILLORES A LA LÍNIA EP1.


L'EP2, amb inici i final a la plaça Constitució, a La Miranda, passarà a donar un servei més directe al barri Centre, que es converteix en final de línia. D'aquesta manera es millorarà en puntualitat, en evitar zones amb més trànsit, que quedaran cobertes per EP1 i JM.

INFORMACIÓ I MAPA DE LES MILLORES A LA LÍNIA EP2.


El JustMetro (JM), que connecta Sant Just amb la Zona Universitària de Barcelona passant pels barris de muntanya d'Esplugues, modificarà el recorregut per millorar el servei a Finestrelles. També permet transbordaments amb EP1 i EP2 per arribar a Barcelona.

INFORMACIÓ I MAPA DE LES MILLORES A LA LÍNIA JM.

 

INFORMACIÓ I MAPA DE LES MILLORES A LA XARXA METROPOLITANA DELS BUSOS EP1, EP2 I JM.

A continuació es mostra el mapa de les millores a les 3 línies de bus metropolità:

BOC_FULLETESPLUGUES_COMU_EP1EP2JM_12202121_650px.jpg

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B