Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Benvinguda de l'alcaldessa

Benvinguda de l'alcaldessa, Pilar Díaz

PilarDiaz_INTERIOR.jpgBenvinguts i benvingudes a esplugues.cat!

Un espai de comunicació i de servei públic, àgil i directe entre la ciutadania i l’Ajuntament. Un web que és, també, un reflex virtual del que és la nostra ciutat, Esplugues: un municipi innovador, amb una ciutadania activa, intensament implicada en la promoció de la vida cultural, social i cívica. Per això, a una ciutat com la nostra, era necessari actualitzar les eines que faciliten la interacció permanent, flexible i fluïda entre la ciutadania i la casa de la vila.

El web municipal ha renovat la seva imatge i, sobretot, ha millorat notablement les prestacions i la funcionalitat. Esplugues.cat és ara més accessible, amb un disseny més atractiu i modern que facilita la navegació i la cerca de la informació i que es manté fidel, millorant-ne les fórmules, als principis de garantir la participació ciutadana i fer efectiva i viable una administració electrònica i oberta.

Desitjo que us resultin útils les noves aportacions del web. I, per això, us convido, a fer-nos arribar les vostres idees i suggeriments sobre el web mateix o sobre la ciutat en general i a fer ús dels diferents canals de les xarxes socials que s’hi han incorporat.

Pilar Díaz

Alcaldessa d’Esplugues

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B