Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

SANT JOAN DE DEU SERVEIS SOCIOSANITARIS

Centre sociosanitari de llarga estada psicogeriàtrica, de convalescència psicogeriàtrica i també realitza les funcions d'Hospital de dia i llar-residència

Equipament

CL VIA AUGUSTA


66-70
CL VIA AUGUSTA 66-70


08950

ESPLUGUES DE LLOBREGAT


934 706 412 - FAX: 934 706 413


info@sjdsse.catDisposa de més de 5.000 m2 de construcció.

Està integrat per:

Unitat de llarga estada psicogeriàtrica; amb una capacitat de 89 llits, està adreçada a persones habitualment d’edat avançada que pateixen una malaltia crònica complexa o avançada i necessiten una atenció més especialitzada per control de simptomes i ajustament terapèutic, i per la cura i manteniment de la funcionalitat.

També dóna suport a les famílies.

Unitat de mitja estada polivalent; amb una capacitat de 12 llits, està adreçada a persones afectades per un procés agut quirúrgic, traumatològic o mèdic i un cop compensat aquest procés, requereix un període de recuperació funcional integral amb fisioteràpia, estimulació i reeducació de les activitats bàsiques de la vida diària.

Hospital de dia sociosanitari; ofereix activitats diürnes a 25 pacients amb deteriorament cognitiu, per tal de mantenir la seva millora clínica i evitar al màxim l’evolució del deteriorament.
Dóna suport a la família i es coordina amb la resta de la xarxa d’atenció sanitària.

LA LLAR-RESIDÈNCIA
És un recurs per ajudar a persones amb problemàtica social derivada de malaltia mental.
Ofereix 30 places de serveis de vivenda a aquells pacients amb un trastorn mental sever compensat i en tractament, que presentin un grau d’autonomia acceptable.

ACCÉS:
- Llarga estada, convalescència i Hospital de Dia: mitjançant l'Àrea Bàsica de Salut i l'Equip PADES
- Llar-residència: per a persones menors de 65 anys amb un trastorn mental i/o deteriorament cognitiu. Via d'accés mitjançant sol·licitud tramitada pels Centres de Salut Mental de referència i aprovada pel Departament d'Acció Social i Ciutadania de l'ICASS.


AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B