Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

FUNDACIÓ PRIVADA FINESTRELLES DISCAPACITAT INTEL·LECTUAL

Entitat que gestiona un taller ocupacional i una Llar residencial adreçada a persones adultes amb disminució psíquica de caràcter sever o mig

Entitat

c. SOMETENTS


46-54
c. SOMETENTS 46-54

1a PLANTA

08950

ESPLUGUES DE LLOBREGAT


933 713 441 - FAX: 933 720 949


info@fundaciofinestrelles.comLa Fundació Finestrelles treballa pel benestar i la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual i ho fa a través de diferents serveis:

Residència i Llar Residència: oferim diferents serveis residencials en funció de les necessitats: règim diürn, règim nocturn o règim 24h.

Taller ocupacional: activitats d’ocupació terapèutiques que es realitzen al llarg del dia, que fomenten la seva autonomia i aprenentatges. Tallers de ceràmica, paper reciclat, sabons, espelmes, estampació de tèxtil... Es complementa amb diferents teràpies d’estimulació física i cognitiva que s’apliquen en funció dels desitjos i necessitats de cadascú (esport, fisioteràpia, teràpia assistida amb animals, etc.)

Servei Respir: servei d’estades temporals a la llar per a persones amb discapacitat Intel·lectual que viuen amb les seves famílies, però que necessiten passar uns dies fora de casa. Atenem urgències.

Discapacitat i envelliment: innovador servei per atendre a les persones amb discapacitat intel·lectual en període d’envelliment que inclou atenció a la salut, activitats d’estimulació cognitiva i una atenció personalitzada de professionals especialitzats en aquest àmbit. Pot ser en règim diürn o 24h.

Secció esportiva: futbol, bàsquet, gimnàstica rítmica, natació, petanca. Entrenaments i campionats adaptats a la discapacitat intel·lectual.

Disposem de places subvencionades per la Generalitat de Catalunya i de places privades.


AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B