Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Noves afectacions per les obres de millora de l’av. Països Catalans, a partir del 30 de maig

26 de maig de 2022

Les obres de reurbanització de l’avinguda dels Països Catalans, que suposarà una important millora per a la mobilitat entre el centre d'Esplugues i Finestrelles, així com per a l'entrada i sortida de vehicles a l'autopista B-23 o a la Diagonal de Barcelona, produiran en els propers dies diferents afectacions al trànsit entre la rotonda de la plaça Elisabeth Eidenbenz i la de Trias Fargas:

- Des del dilluns 30 de maig i fins al dimecres 8 de juny quedarà tallat el sentit Finestrelles.

- El dissabte 4 i diumenge 5 de juny es tallarà també el sentit centre d'Esplugues. Per tant, aquests dos dies estaran tallats tots dos sentits.

L'obra, pressupostada en 4,2 milions d'euros i finançada per la Junta de Compensació de Finestrelles, preveu reordenar la zona de la plaça Elisabeth Eidenbenz (rotonda des d'on s'accedeix a la Ronda i la Diagonal), punt habitual de saturació de trànsit en hora punta, mitjançant la creació d'accessos directes cap a Barcelona, de manera que accedeixin a la rotonda menys vehicles.

Un cop acabada l'obra, l'av. Països Catalans comptarà amb carrils d'ús exclusiu per a autobusos en tots dos sentits i una mitjana més àmplia, sense disminuir el nombre actual de carrils de circulació. Així, en sentit Finestrelles es mantindran dos carrils per a vehicles privats (guanyant espai a l'actual calçada lateral) i el carril bus anirà pel mig. En sentit Centre hi haurà, com ara, un carril per a vehicles i se'n guanyarà un altre només per a autobusos.

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B