Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Parc Pou d'en Felix

Situació:
Està situat en el barri Centre i té accés pels carrers Nou, Àngel Guimerà, Isidre Martí, Dr. Turró i Ignasi Iglesias.

Superfície 22.968 m2.

PoudEnFelixcopia_005.jpg

Com és el parc:
El parc s'executà en uns antics camps plantats de vinya, per aquest motiu dintre del parc s'hi ha fet un parterre amb diferents ceps que donen raïms blancs i negres.
Està concebut en diferentes zones i per a diferents usos. Una gran plaça amfiteatre a l'extrem més proper al carrer Nou. Unes zones d'estar que envolten uns grans quadres de gespa i prats on trobem una estàtua anomenada El samurai, de Xavier Corberó. Una gran zona de jocs infantils per a diferents edats on poden trobar gronxadors, estructures de malla, taules de tennis i pistes de bàsquet. Tots ells pròxims a un estany amb font cibernètica. A la part més posterior, entre la pista esportiva i el talús de l'autopista, hi ha un gran pipican per portar-hi els gossos.

Vegetació:
Tot l'arbrat és relativament nou amb moltes espècies diferents en què es conjuguen arbres de fulla caduca com pins, xiprers, oliveres, mimoses, jacarandes i eucaliptus amb arbres de fulla perenne, parquinsònies, acàcies de Constantinopla, prunus, plataners i oms. S’hi pot observar una avinguda que intercala palmeres i plataners.

Equips i serveis del parc:
Fonts d'aigua potable, font ornamental, zona de jocs infantils, zona de jocs de gent gran, circuit de bicicleta, pista polivalentodificacions coberta, tennis de taula, pipican i zones d'estar.

Horari :
Obert tot l'any (24 h)

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B