Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Parc dels Torrents

Situació:
Està situat en el barri Centre i la Plana. Els seus accessos immediats són pel carrer de l'Església i pel bucle de l'Avinguda de Cornellà, just passada la Pl. Sta. Magdalena, Somatens, Juli Culebres, Lluïs Doménech i Muntaner, Vallerona i Severo Ochoa.
Superfície 66.878,06 m2.

Com és el parc:
Es tracta d'una zona que era un torrent natural on hi havia molta vegetació autòctona i fruiters.
S'ha mantingut com un parc natural reordenant camins i zones d'estar i adequant un petit rierol com a abeurador per als nombrosos ocells que el visiten, per ser una zona de poc brogit i molt recollida.

parc torrents 2014

Vegetació:
Entre la vegetació predominen les espècies autòctones, amb una gran presència del pi blanc (pinus halapensis). Les seves capçades formen una gran massa verda a l'altiplà d'aquest torrent, visible des de diferents punts. També hi trobem xops de diferents varietats, eucaliptus, alianthus, moreres, xiprers, pruneres, tarongers, una figuera molt vella, i una alzina.
Aquest vegetació conjuntament amb la que trobem a les finques veïnes i al bucle de la carretera de Cornellà formen una massa verda i un pulmó molt important per a la ciutat.

Equips i serveis del parc:
Fonts d'aigua potable, llac, zona de jocs infantils, zona de pistes polivalents, tennis taula, zona de picnic i zones d'estar.

Horari :
Obert tot l’any

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B